Få resultat med vårt program. 3-veckors viktminskning

Download on the App StoreGet it on Google Play
  • Personliga kostplaner
  • Enkel viktminskningsapp
  • Smarriga recept och kostplaner

Lifesum är en hälso- och fitnessapp med över 30 miljoner användare över hela världen. Den är den ultimate kostappen för folk som vill gå ner i vikt, äta hälsosammare eller nå sina fitnessmål.

Linnéa började använda Lifesums 3-veckors viktmisnking och har sett fantastiska resultat på vågen. Hon berättar allt för oss om hur hon använde Lifesum och hur Lifesim har get resultat på bara 3 veckor.

Hur mår du nu efter 3-veckor viktminsknings planen?

Jag mår fantastiskt!

Hur kändes dieten vecka för vecka?

Dieten kändes svår i början men jag kom snabbt in i tänket hur jag skulle äta och sen gick det lättare för varje vecka.

På insidan har jag fått mer energi, min mage är inte lika svullen och gör inte längre ont efter varje måltid som innan denna 3-veckors diet

Download on the App StoreGet it on Google Play

Har du fortsatt använda Lifesum?

Ja det har jag, och jag kommer fortsätta med det just för att jag får en tydlig syn på hur mina kostvanor ser ut. Jag har även börjat äta hälsosam mat eftersom jag mår bättre utav det och det är mer värt än att njuta av “onyttigheter” för stunden.

“Efter planen följer jag Lifesum’s standard plan som ger mig mer flexibilitet då jag kan äta vad jag vill så länge jag ligger inom Lifesum’s rekommenderade intag.”

Vad har du fått för resultat, utsida och insida?

På insidan har jag fått mer energi, min mage är inte lika svullen och gör inte längre ont efter varje måltid som innan denna 3-veckors diet. En upptäckt som jag inte hade räknat med är att fått minskat sötsug, jag sover bättre och istället för att ha migrän 5-6 gånger i veckan så har jag ingen migrän längre. Jag har även insett att jag kan bli mätt på andra näringsämnen, avokado och tonfiskröran har blivit en favorit som kvällsmål med bra fetter och protein. Jag nästan gått ner 5 kg och tappat 7,2 cm runt magen.

Vad är det bästa med Lifesum?

Det absolut bästa med Lifesum är att de inte riktigt känns som att jag går på diet, jag har ätit god mat och känt mig mätt. Det finns dessutom massor med recept som jag aldrig skulle ha provat om det inte vore för Lifesum och i toppen kommer nog scannings möjligheten på varorna, de gör det lättare att logga och hålla koll på näringsinnehållet bla när jag går och handlar! 

Ladda ner Lifesum appen nu!

Download on the App StoreGet it on Google Play
Lifesum app icon

Lifesum App

4.5/5

Based on 234,617 customer reviews.

Last updated: 2019-01-15. To leave a review, visit App Store or Google Play.

I have tried many different calorie counting apps and have never been able to stick to them. However, I have been using lifesum for a while now and am absolutely loving it!! I even bought the premium version! I also have an Apple Watch and love the little green apple that motivates me to move & and drink my water! <3

Seriously, I’ve tried it all. Get this! It’s super easy, and if you want personalized help it’s CHEAP and WORTH EVERY PENNY. I’m a happier, healthier gal.

I love this app! It has so many features and great advice. With the different meal plans and exact calorie counts, this app was perfect for me.