Kostholdsappen Som Kommer Til Å Forandre Livet Ditt

Download on the App StoreGet it on Google Play
  • Rask vektnedgang uten sultfølelsen
  • Karbohydratregistrering med netto karbohydrater
  • Fantastisk kosthold og måltidsplaner

Lifesum. Det er navnet på helseappen som 30 millioner mennesker over hele verden bruker. Appen er designet for å gjøre det enklere og smidigere å leve et sunnere liv og å gå ned i vekt, og det funker!

Download on the App StoreGet it on Google Play

7 grunner til hvorfor
folk ikke kan slutte å
snakke om Lifesum:

1. Det er flere ulike planer for vektnedgang og sunnere livsstil.

Appen har en fantastisk kombinasjon av helseplaner for alle og enhver. Om du er interessert i keto kosthold eller middelhavsstilen i matveien så har appen det.

Appen har ikke kun helseplaner, den forenkler de og forklarer dem, gir deg gode råd i hvordan du får mest ut av dem og hvordan planlegge fremover.

2. Den hjelper deg å lage deg sunne, langvarige vaner

Til tross for at appen tilbyr både helse- og vektnedgangsplaner, har den fokus på langvarige resultater, fremfor kun kortsiktige forandringer.

Appen registrerer vanene dine for å hjelpe deg å skape sunne vaner. Du kan følge med på inntaket av rødt kjøtt, sjekke om du spiser nok frukt og grønt, og bli oppmuntret til å registrere hvor mye (eller lite) vann du drikker hver dag.

3. Den har massevis av sunne og inspirerende oppskrifter.

Appen har en fantastisk database av oppskrifter som du enkelt har tilgang til gjennom et tastetrykk. På toppen av alt, kan du enkelt filtrere oppskriftene slik at du finner akkurat hva du leter etter, om det er oppskrifter på under 20 minutter, oppskrifter med få ingredienser eller bare gode familiemåltider.

Det finnes det som alle liker og det som alle kan lage.

4. Den er gratis

Jepp. Appen koster ingenting. Du får tilgang til enkel registrering av kalorier, kan enkelt se dine opplysninger og se alle de fantastiske oppskriftene appen har.

Men det finnes også en premium versjon. Og det er der appen skiller seg. Med et premium medlemskap får du: detaljerte opplysninger inkludert BMI og kroppsfett, tilgang til alle helseplanene og muligheten til å synkronisere treningsapper slik at registreringene vises i appen. Det har også vist seg at folk med premium medlemskap oppnår bedre og mer langvarige resultater. Den gode nyheten er, månedsprisen for premium medlemskap er omtrent det samme som en kopp kaffe.

5. Den motiverer

Vi vet alle at det er vanskelig å holde motivasjonen oppe mens man går ned i vekt. Lifesum passer kjempebra da, siden den hjelper deg å registrere din fremgang, dag for dag og uke for uke, og da viser deg hvordan det går med deg og får deg til å stå til ansvar gjennom ukentlige oppdateringer. Appen sender deg også søte påminnelser for å sørge for at du er på rett spor!

6. Den er også perfekt for veganere og vegetarianere

Lifesum appen tilbyr en god variasjon oppskrifter og hjelpsomme innstillinger for å gjøre vegetarisk eller vegansk livsstil enkelt. Vi har til og med lagt til en spesiell 7 dagers veganer plan!

7. Den er personlig

Vi er alle ulike, hvorfor spise som om vi er like? Lifesum tar hensyn til de ulike rytmene våre, livsstilene, preferanser og timeplaner, og sørger for at din kostholdsplan funker for deg. Akkurat som det burde være.

Ytterligere fordeler:

Last ned appen for å starte din kostholdsplan idag!

Download on the App StoreGet it on Google Play
Lifesum app icon

Lifesum App

4.4/5

Based on 276,491 customer reviews.

Last updated: 2019-10-14. To leave a review, visit App Store or Google Play.

5/5 loveee this app, helps me stay on track and it’s easy to use! Best fitness app to keep track!

This app is so helpful that I bought the premium version. In this first week of using The Energizer I have lost over 7 pounds!

This is the best app I’ve tried so far. It finds EVERYTHING. The insights are so helpful and have made me more conscious of what I’m eating. The recipes look great, interface is intuitive and user-friendly. I just upgraded to Premium and excited to keep using this app!

You are here:

  1. Home
  2. News
  3. Kostholdsappen Som Kommer Til Å Forandre Livet Ditt