Diet-appen som kommer att förändra ditt liv

Download on the App StoreGet it on Google Play
  • Snabb viktnedgång utan hunger
  • Macro & Netto-kolhydratsregistrering
  • Fantastiska kost- och måltidsplaner

Lifesum. Det är namnet på hälsoappen som 40 miljoner människor över hela världen använder. Appen är framtagen för att göra det enklare och smidigare att leva hälsosamt samt gå ner i vikt – och den fungerar!

Hej. Mitt namn är Simon Sköld, jag är 32 år och aktiv MMA-fighter. I mitt yrke som elitidrottare måste jag ha bra koll på vad jag äter både för att orka träna, men också för att kunna få den återhämtning som min kropp behöver.

Download on the App StoreGet it on Google Play

5 orsaker till varför
jag älskar Lifesum

1. Enkelheten

Jag tycker om enkelheten i appen. Jag tycker att kost och träning ska vara enkelt, att ha en app där jag kan se och kolla upp innehåll på vad jag äter snabbt och smidigt passar mig som ofta är på språng. Behöver du också ha lite mer koll på vad du äter under en dag är Lifesum ett perfekt komplement.

2. Optimera träningsresultat

Vill man få ännu mer ut av träningen som görs i gymmet så är kosten avgörande. Jag äter för att kunna prestera och lifesum gör det hela enklare. Vissa dagar så tränar jag 2 pass om dagen och för att orka det måste jag se till att jag äter ordentligt och har koll så jag får i mig den energin jag behöver.

3. Mat för latmaskar

Det är även perfekt när latmasken inom oss slår till och man inte har någon inspiration till vad man ska göra då appen har över 1000 recept oavsett vilken kosthållning du föredrar. Bläddra mellan välsammansatta recept för frukost, lunch, middag eller mellanmål.

Välj vilken typ av kosthållning du föredrar, Lchf, 5:2, Proteinrikt, medelhavskost och mycket mer, vem vet kanske hittar du något som passar dig bättre än det du gör i dagsläget?

4. Lär dig något varje dag

Kunskap gör det så mycket enklare och handlar inte om att aldrig kunna unna sig, snarare blir det enklare att veta vad som händer när vi äter olika saker, jag registrerar alltid om jag äter godis, fika eller något annat ”onyttigt” för då ser jag svart på vitt hur mycket det innehåller och vad det faktiskt gör med kroppen.

Lär mig hela tiden nya sätt att använda appen och jag registrerar inte vad jag äter varje dag, men min vikt och hur mycket vatten jag dricker fyller jag i varje dag. Dock har inte gått en dag sen jag började använda appen då jag inte kollat en streckkod för att se innehåll eller använt mig av recepten, fungerar riktigt bra och när du använder recepten i appen är det superenkelt att registrera dem!

5. Sist men inte minst

Mina favoritfunktioner med appen är att det finns en streckkodsläsare, enkelt att registrera vatten, träning och registrera min vikt varje dag. Lyckan till bra resultat när det kommer till träning och kost är kontinuitet och med Lifesum är det lätt att följa hur det går, registrera din vikt med jämna mellanrum och se dina framsteg!

Ladda ner appen för att komma igång med ditt kostschema idag!

Download on the App StoreGet it on Google Play
Lifesum app icon

Lifesum App

4.4/5

Based on 276,491 customer reviews.

Last updated: 2019-10-14. To leave a review, visit App Store or Google Play.

I have tried many different calorie counting apps and have never been able to stick to them. However, I have been using lifesum for a while now and am absolutely loving it!! I even bought the premium version! I also have an Apple Watch and love the little green apple that motivates me to move & and drink my water! <3

This is the best app I’ve tried so far. It finds EVERYTHING. The insights are so helpful and have made me more conscious of what I’m eating. The recipes look great, interface is intuitive and user-friendly. I just upgraded to Premium and excited to keep using this app!

This app is so helpful that I bought the premium version. In this first week of using The Energizer I have lost over 7 pounds!