Diet-Appen Som Kommer Att Förändra Ditt Liv

Download on the App StoreGet it on Google Play
  • Snabb viktnedgång utan hunger
  • Macro & Netto-kolhydratsregistrering
  • Fantastiska kost- och måltidsplaner

Lifesum. Det är namnet på hälsoappen som 40 miljoner människor över hela världen använder. Appen är framtagen för att göra det enklare och smidigare att leva hälsosamt samt gå ner i vikt – och den fungerar!

Download on the App StoreGet it on Google Play

7 anledningar till varför folk inte
kan sluta prata om Lifesum: 

1. Den innehåller massor av viktminsknings- och hälsoplaner. 

Appen har en mängd hälsosamma kostplaner som passar alla. Oavsett om du är intresserad av LCHF eller medelhavskost så finns det något för dig. 

Appen erbjuder inte bara kostscheman, den förenklar och förklarar dessutom dem – så att du kan planera och få ett så bra resultat som möjligt!

2. Den hjälper dig att bygga upp långsiktiga hälsosamma rutiner

Trots att appen erbjuder både hälso- och viktminskningsplaner så fokuserar den på långsiktiga resultat, snarare än på kortvariga förändringar.

Du kan enkelt registrera dina matvanor och få hjälp att skapa hälsosamma rutiner. Du kan enkelt hålla koll på ditt intag av rött kött, se till att du får i dig tillräckligt med frukt och grönsaker samtidigt som du får hjälp att dricka tillräckligt med vatten.

3. Den har mängder av inspirerande och hälsosamma recept 

Appen erbjuder en fantastisk receptdatabas som du enkelt kommer åt via ett knapptryck. Du kan enkelt filtrera recepten för att hitta det du söker; oavsett om du söker snabba recept under 20 min, recept med få ingredienser eller något som passar hela familjen. 

Det finns recept som alla gillar och recept som alla kan laga. 

4. Den är gratis 

Japp. Appen kostar ingenting. Du får direkt tillgång till enkel kaloriräkning, möjligheten att se din statistik och mängder av fantastiska recept.

Det finns dessutom en premium-version och det är här appen skiljer sig. Med ett Lifesum premium får du: detaljerade mätvärden inklusive BMI och kroppsfett, tillgång till alla hälsoplaner och integrerad fitness-registrering via synkning med andra appar. Det har även visat sig att personer med premium uppnår bättre och långsiktiga resultat. Det bästa är att medlemskapet inte kostar mer än en kopp kaffe. 

5. Den motiverar 

Vi vet alla att det är svårt att hålla motivationen uppe vid viktminskning. Lifesum hjälper dig att registrera dina framsteg, dag för dag och vecka för vecka, detta gör det enkelt att hålla koll samtidigt som du gör regelbundna incheckningar. Appen skickar även vänliga påminnelser för att se till att du håller dig på rätt spår!

6. Den passar utmärkt för veganer och vegetarianer 

Lifesum innehåller mängder av recept och alternativa ingredienser så att det blir enkelt att äta både vegetariskt och veganskt. Vi erbjuder dessutom ett komplett 7-dagars veganskt kostschema! 

7. Den är personlig

Vi är alla olika, varför skulle vi äta likadant? Lifesum tar hänsyn till mängder av faktorer så som din livsstil, dina preferenser och ditt schema för att se till att dieten fungerar för just dig. Precis som det borde vara. 

Ytterligare fördelar:

Ladda ner appen för att komma igång med ditt kostschema idag!

Download on the App StoreGet it on Google Play
Lifesum app icon

Lifesum App

4.4/5

Based on 276,491 customer reviews.

Last updated: 2019-10-14. To leave a review, visit App Store or Google Play.

Easy to use, love the interface and how it has recipes and keeps me on plan. I upgraded to the full version, no regrets! I’ve tried many apps and in my opinion this one is the simplest to use and guides my choices!

I have tried many different calorie counting apps and have never been able to stick to them. However, I have been using lifesum for a while now and am absolutely loving it!! I even bought the premium version! I also have an Apple Watch and love the little green apple that motivates me to move & and drink my water! <3

I love this app! It has so many features and great advice. With the different meal plans and exact calorie counts, this app was perfect for me.

You are here:

  1. Home
  2. News
  3. Diet-Appen Som Kommer Att Förändra Ditt Liv