Een upgrade van je levenDe Keto-app die je leven zal veranderen

Download on the App StoreGet it on Google Play
  • Snel afvallen zonder honger
  • Koolhydraten teller met Net Carbs
  • Lekkere keto recepten

We hebben allemaal minstens een keer in ons leven een dieet gevolgd. En hoewel het gemakkelijk is om met een dieet te beginnen, is het moeilijk om je eraan te houden. Het kost tijd, motivatie en discipline. Sommige diëten kunnen erg streng of duur zijn, en sommige smaken gewoon vies.

Alle voordelen in één oogopslag:

  • – Makkelijk, snel en moeiteloos afvallen
  • – Een persoonlijk voedingsplan, afgestemd op jouw behoeften
  • – Afvallen zonder honger
  • – Heerlijke recepten voor elke gelegenheid
  • – Makkelijk calorieën tellen
  • – De activity-tracker zorgt voor snelle resultaten
  • – Verhoogde vetverbranding
Download on the App StoreGet it on Google Play

Keto is anders

De Keto-app van Lifesum helpt je om met deze uitdaging om te gaan en snel en gemakkelijk af te vallen. Je hebt jouw voedingsdeskundige en personal trainer 24/7 bij de hand.

Ontwikkel een routine die voor jou werkt: verbeter je prestaties en bereik je streefgewicht met handige hulpmiddelen zoals de gepersonaliseerde voedingsplannen, de activity trackers en de carb-calculator. Ontdek lekkere recepten. Ontvang nuttige tips, ideeën en herinneringen om gemotiveerd te blijven en succes te behalen.

Keto – wat?!

Keto is eenvoudig gezegd het weglaten van koolhydraten. Het lichaam krijgt geen koolhydraten en moet vet verbranden om energie te genereren. Dit vet wordt door de lever omgezet in zogenaamde ketonen, vandaar de naam “keto-dieet”. 

Dus op deze manier verbrand je veel vet en verlies je gewicht.

Vaarwel, onbedwingbare trek!

Het Keto-dieet helpt je snel af te vallen zonder honger te hebben. Je kunt bijna alles eten: kaas, ham, eieren, zalm, boter en noten zijn allemaal toegestaan. Je onbedwingbare trek verdwijnt en je krijgt weer controle over je eetgewoonten. Je kan nooit te veel eten, en tegelijkertijd voel je je energiek, omdat je genoeg eiwit en vetrijk voedsel binnenkrijgt en daarom genoeg energie krijgt.

Eet wat je wilt.

In de Lifesum-app vind je vele heerlijke keto-recepten die bij jouw levensstijl passen. Heb je geen tijd of geld, heb je een allergie of hou je niet van bepaald voedsel? Geen probleem. Plus, met de Voedingsplannerkun je je eetschema voor de hele week samenstellen.

Afvallen zonder moeite

De Keto Dieet-app maakt afvallen gemakkelijk. Je hoeft zelf geen macro’s te berekenen of calorieën te tellen. De geïntegreerde trackers doen het voor je. De enige regel: geen koolhydraten. Stel in hoeveel koolhydraten je elke dag zal eten en hoeveel je wilt trainen. Of vertrouw gewoon onze aanbeveling. De app vertelt je wat je die dag moet eten en wat je moet vermijden. Je ontvangt meldingen, zodat je niet vergeet om te trainen of water te drinken.

Volg je eigen plan

Het veranderen van je eetgewoontes kost tijd en moeite – en dat maakt veel mensen bang. Maar afvallen zorgt ervoor dat je je beter voelt en het is de moeite waard. In de Keto-app kun je kiezen uit drie verschillende dieetplannen: strikt, gemiddeld en eenvoudig. Dit maakt het gemakkelijker voor je om aan het dieet te wennen.

Vet is gezond?

In tegenstelling tot andere diëten heeft het keto-dieet geen bekende bijwerkingen. Bovendien verbetert het je stofwisseling. Je vermogen om vet te verbranden neemt toe. Het zorgt ook voor een stabiele bloedsuikerspiegel, lage bloeddruk en een lager risico op hartaandoeningen. Je voelt je over het algemeen gezonder, meer gefocust, krachtiger en energieker.

Een upgrade van de Lifesum-app is ook een upgrade van je leven

Download on the App StoreGet it on Google Play
Lifesum app icon

Lifesum App

4.5/5

Based on 234,617 customer reviews.

Last updated: 2019-01-15. To leave a review, visit App Store or Google Play.

5/5 loveee this app, helps me stay on track and it’s easy to use! Best fitness app to keep track!

Seriously, I’ve tried it all. Get this! It’s super easy, and if you want personalized help it’s CHEAP and WORTH EVERY PENNY. I’m a happier, healthier gal.

This app is so helpful that I bought the premium version. In this first week of using The Energizer I have lost over 7 pounds!