Word gezonder en gelukkigerDe dieet-app die je leven zal veranderen

Download on the App StoreGet it on Google Play
  • Snel gewichtsverlies zonder honger
  • Carb-tracker met netto koolhydraten
  • De beste dieet- en voedingsplannen

Lifesum. Dat is de naam van de gezondheidsapp die 30 miljoen mensen over de hele wereld gebruiken. De app is ontworpen om afvallen en gezond leven gemakkelijk en toegankelijk te maken.

Download on the App StoreGet it on Google Play

7 redenen waarom mensen
niet kunnen stoppen
met praten over Lifesum:

1. Een verscheidenheid aan plannen voor gewichtsverlies en gezondheid 

De app heeft een schat aan dieetplannen voor iedereen. Of je nu geïnteresseerd bent in Keto of in de mediterrane keuken, de app heeft de oplossing.

De app biedt niet alleen de beste dieetplannen, maar maakt ze ook eenvoudig te volgen, door je nuttige tips te geven over hoe je het beste uit het plan kunt halen.

2. Het helpt je gezonde leefgewoontes te ontwikkelen 

De app biedt zowel gezondheids- als voedingsplannen, maar is niet bedoeld voor een verandering op de korte termijn, maar is bedoeld om langdurig welzijn te garanderen. 

De verschillende gewoonte-trackers van de app zijn ontworpen om je te helpen gezonde gewoonten te ontwikkelen. Je kunt je consumptie van rood vlees controleren, zien of je genoeg fruit en groenten eet en bijhouden hoeveel (of hoe weinig) water je dagelijks drinkt.

3. Veel gezonde en inspirerende recepten

De app heeft een geweldige database met recepten die je gemakkelijk kunt openen met een druk op de knop. Daarbovenop kun je eenvoudig door de recepten bladeren om precies te vinden wat je zoekt: recepten in minder dan 20 minuten, recepten met weinig ingrediënten of goede familiemaaltijden. Er is voor ieder wat wils. Gemakkelijke recepten die iedereen kan maken.

4. Veel gezonde en inspirerende recepten

Jap. De app kost niets. Tel je calorieën, volg je vorderingen en krijg toegang tot alle geweldige recepten in de app.

Maar er is ook een premium-versie. En dat maakt deze app anders. Als een premium lid ontvang je: gedetailleerde waarden inclusief BMI en lichaamsvetpercentage; Toegang tot alle voedings- en gezondheidsplannen; Je krijgt geïntegreerd fitness-tracking door te synchroniseren met verschillende apps. Daarnaast is gebleken dat premiumleden betere en duurzamere resultaten behalen. Het goede nieuws is dat de maandelijkse prijs van premium-lidmaatschap ongeveer hetzelfde is als een kop koffie.

5. Absoluut motiverend

We weten allemaal dat het moeilijk kan zijn om gemotiveerd te blijven terwijl we afvallen. Lifesum is geweldig omdat het je helpt je vorderingen te volgen – dag na dag, week na week. Het laat je zien hoe je verder kunt en houdt je gemotiveerd met wekelijkse check-ins. De app stuurt je ook leuke herinneringen om ervoor te zorgen dat je geconcentreerd blijft!

6.  Veganisten en vegetariërs krijgen ook waar voor hun geld

De Lifesum-app heeft een enorme variëteit aan recepten en handige instellingen om afvallen eenvoudig te maken voor veganisten en vegetariërs. We hebben ook een speciaal veganistisch plan van 7 dagen toegevoegd!

7.  Volledig gepersonaliseerd

We zijn allemaal anders. Lifesum houdt rekening met al onze verschillende ritmes, levenswijzen, voorkeuren en schema’s om ervoor te zorgen dat het dieet voor je werkt.

Download de app om vandaag nog aan de slag te gaan met je voedingsplan!

Download de app om vandaag nog aan de slag te gaan met je voedingsplan!

Download on the App StoreGet it on Google Play
Lifesum app icon

Lifesum App

4.5/5

Based on 234,617 customer reviews.

Last updated: 2019-01-15. To leave a review, visit App Store or Google Play.

This app is so helpful that I bought the premium version. In this first week of using The Energizer I have lost over 7 pounds!

Seriously, I’ve tried it all. Get this! It’s super easy, and if you want personalized help it’s CHEAP and WORTH EVERY PENNY. I’m a happier, healthier gal.

5/5 loveee this app, helps me stay on track and it’s easy to use! Best fitness app to keep track!