‘Biggest Loser’ coachens träningstips och hur Lifesum kan hjälpa ditt träningspass.

Download on the App StoreGet it on Google Play
  • Smart viktminskningsapp
  • Personliga kostplaner
  • Kalori- och makrologg

Lifesum är en hälso- och fitnessapp med över 30 miljoner användare över hela världen. Den är ultimata kost appen för folk som vill gå ner i vikt, äta hälsosammare eller nå sina fitnessmål

Vi pratade med Biggest Loser coachen Pischa Strindstedt för att ta reda på hennes träningstips och hur Lifesum kan hjälpa dig att nå ditt hälsomål.

Vad är det bästa med Lifesum?

Det bästa med Lifesum är att den hjälper dig att tracka din mat på ett kul & enkelt sätt. Den ser till att du äter tillräckligt & är ett perfekt sätt att ta hjälp av när motivationen tryter & du behöver inspiration till smarriga recept. 

Download on the App StoreGet it on Google Play

Vanliga misstag för nybörjare på gymmet?

Det vanligaste misstaget när man ska sätta igång med träningen är att man går alldeles för hårt ut. Antingen för att man tänker att man måste träna 4-5 dagar i veckan eller för att man dras in i något man faktiskt tycker är rätt kul. Oavsett så är det viktigt att låta kroppen anpassa sig & att man hinner med att både få i sig tillräckligt med mat & rejält med återhämtning.

De svåraste utmaningarna du ser?

Det tuffaste jag möter som coach på Biggest Loser är alla tunga livshistorier. Den dåliga hälsan deltagarna har utsatt sig själva för är bara en extension av något som sitter djupt rotat i de. Det är viktigt att förstå varför man har hamnat i den situationen man har hamnat i oavsett om det handlar om en rejäl viktuppgång men också nedgång. Förutom det mentala så är det en otrolig okunskap inom kost. Vad, När, Hur ska man äta är den ständiga frågan.

Utgå alltid från dig själv, vad du behöver & dina mål. Var ärlig mot dig själv om dina mål är realistiska till tiden du tänkt lägga.

Hur lång tid tar det för att skapa en ny vana?

Att skapa sig nya rutiner & behålla de utan att det ska kännas krystat kan ta tid. Jag skulle säga att det är väldigt olika från person till person men enligt studier får man räkna med att den första månaden kommer att vara tuff innan man kommer in i sina nya rutiner. Men som sagt, väldigt olika från person till person. För vissa kan det ta flera månader.

Vad är nyckeln till framgång?

Nyckeln till framgång oavsett vad det gäller så är det att våga utmana. Om du stannar kvar i samma cirkel kommer ingenting nytt att hända. Utveckling, både mentalt & kroppsligt sker endast när vi vågar trycka på nästa växel. Jag brukar säga “En resa på tusen mil börjar alltid med ett enda steg”. Ta det steget & se vad som händer.

Ladda ner Lifesum appen nu!

Download on the App StoreGet it on Google Play
Lifesum app icon

Lifesum App

4.5/5

Based on 234,617 customer reviews.

Last updated: 2019-01-15. To leave a review, visit App Store or Google Play.

This app is so helpful that I bought the premium version. In this first week of using The Energizer I have lost over 7 pounds!

Easy to use, love the interface and how it has recipes and keeps me on plan. I upgraded to the full version, no regrets! I’ve tried many apps and in my opinion this one is the simplest to use and guides my choices!

Seriously, I’ve tried it all. Get this! It’s super easy, and if you want personalized help it’s CHEAP and WORTH EVERY PENNY. I’m a happier, healthier gal.